Προϊόντα
 
Εξοικονόμηση Νερού & Ενέργειας
Εξοικονόμηση Ηλεκτρικού Ρεύματος
Ηλεκτρονικές Κλειδαριές Δωματίων
WiFi Επιτοίχιο Access Point και Repeater
Σήμανση
Φωτισμός LED
Κλιματισμός
Ηλιακή Ενέργεια
Ενναλλακτικές μορφές θέρμανσης
Ηλεκτρικές συσκευές
 
Εξοικονόμηση Νερού & Εξοικονόμηση Ενέργειας RST®Σας υπενθυμίζουμε ότι στα εργαστήριά μας, λειτουργεί πάντα ο γνωστός ψηφιακός εξομοιωτής-ροομετρητής που παρουσιάζουμε πάντα στην ΧΕΝΙΑ. Με αυτόν, μπορούμε να δοκιμάσουμε ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ντούς και ακροφύσια, εφ' όσον μας στείλετε από ένα. Ετσι, θα σας πληροφορήσουμε με ακρίβεια την αναμενόμενη εξοικονόμηση άν προμηθευτείτε τα προϊόντα μας.ΟΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΤΕΣ ΜΑΣ:

ΝΤΟΥΣ ΥΠΕΡ-ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ "RST NOVOLENCE"

Το μοναδικό και παγκόσμια γνωστό τηλέφωνο ντούς, είναι το καλύτερο δυνατό προιόν για να συνεισφέρει στην σοβαρότατη εξοικονόμηση, ενώ την ίδια στιγμή οι χρήστες έχουν την αίσθηση της άνεσης και του «πλούσιου νερού».

Το «μυστικό» του είναι ότι με την πολύχρονα μελετημένη σχεδίαση του, μειώνει το νερό πάνω απο 50% ενώ την ίδια στιγμή αυξάνει την ταχύτητα του δραματικά, μειώνοντας έτσι και τον χρόνο ξεπλύματος.

Είναι αδύνατον να μπλοκάρει απο στερεά σωματίδια ή να επιτρέψει την επικάθηση αλάτων διότι οι τεράστιες, σε σχέση με άλλα ντούς, οπές του είναι αδύνατον να μπλοκαριστούν.

Εχει τριετή εργοστασιακή εγγύηση για αντικατάσταση, εφ' όσον είναι προσαρμοσμένο πάνω σε εύκαμπτο σωλήνα RST. (Εχουμε παρατηρήσει θραύση των ντούς στο σημείο σύνδεσης με τον σωλήνα, λόγω κακής κατασκευής των «πάσων» σε αρκετούς σωλήνες ή ενδιάμεσα εξαρτήματα στήριξης).

Παράγεται σε λευκό και επιχρωμιωμένο με άριστης ποιότητας επιμετάλλωση, ενώ για παραγγελίες άνω των 1000 τεμαχίων μπορεί να παραχθεί σε οποιοδήποτε χρώμα (RAL)*Σχέδιο εσωτερικής δομής
*Κοντινό πλάνο του Novolence.

TΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΕΡΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΤΙΚΟ ΝΤΟΥΣ NOVOLUX®

To νέο αυτό τηλέφωνο ντους έχει τη σχεδιαστική βάση του στην γενική «απαίτηση» των ξενοδοχειακών καταλυμάτων για κεφαλές ντους μεγάλης διαμέτρου. Ειλικρινά, δεν γνωρίζουμε από πού ακριβώς προέκυψε αυτή η αντίληψη καθότι «ούκ εν τώ πολλώ το εύ» αλλά σε πολλές περιπτώσεις η τάσεις της αγοράς καθορίζουν τις κατασκευαστικές επιλογές της βιομηχανίας και εμείς, μαζί με τον οίκο RST δεν σταματάμε να σφυγμομετρούμε τους παλμούς της διεθνούς αγοράς.

Το ΝOVOLUX® χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακά «βελούδινη» ροή πολλαπλών παράλληλων γραμμών, ικανοποιώντας την απαίτηση πολλών, χωρίς να θυσιάζει ούτε ένα λίτρο νερού, ούτε μια θερμίδα ενέργειας για το ζεσταμένο νερό, αφού παράγεται σε 2 τύπους με κατανάλωση μόνο 7(!!) λίτρα/λεπτό ή 9 λίτρα/λεπτό.
Η επιλογή είναι δική σας …αφού βέβαια το δοκιμάσετε...

TΟ ΝΕΟ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΤΙΚΟ ΝΤΟΥΣ NOVO-SIX®

To επίσης νέο αυτό πολυτελέστατο τηλέφωνο ντους, ήρθε για να καλύψει τις απαιτήσεις και του πολυτελέστερου ξενοδοχειακού δωματίου, διαμερίσματος, βίλλας ή σουίτας σε ξενοδοχεία ή κρουαζιερόπλοια.

Ούτε η παρατιθέμενη φωτογραφία είναι δυνατόν να απεικονίσει την εμπειρία που θα αποκομίσετε εάν το αντικρύσετε και το κρατήσετε στα χέρια σας. Το εννοούμε!

Το ΝOVO-SIX® προσφέρει την αίσθηση του πανάκριβου (χωρίς βέβαια να είναι) και χαρακτηρίζεται από μια εντυπωσιακή σειρά 6 διαφορετικών ροών, από τη «βελούδινη» ροή του NOVOLUX® μέχρι τη δυνατή ροή massage effect του NOVOLENCE®, και με ακόμη 4 άλλες ενδιάμεσες από αυτές.

Είναι αδύνατον, ακόμη και ο πιο απαιτητικός πελάτης σας, ακόμη και ο πιο ιδιόμορφος εκκεντρικός VIP φιλοξενούμενος στη μονάδα σας, να μη βρει την απόλυτα ικανοποιητική ροή και να μην απολαύσει το ντους, κρατώντας στα χέρια του ένα RST NOVO-SIX®.

Θα το επαναλάβουμε γιατί αυτή είναι η δουλειά μας και η υπερηφάνεια μας… Όλα αυτά χωρίς να θυσιάζεται ούτε ένα λίτρο νερού, ούτε μια θερμίδα ενέργειας για το ζεσταμένο νερό, αφού παράγεται σε 2 τύπους με την κατανάλωση των μόνο 7λίτρα/λεπτό(!!) ή 9 λίτρ./λεπτό, με διαφοροποίηση ανάλογα με τον τύπο ροής όχι πάνω από μισό λίτρο + - από αυτό !

Εάν διαθέτετε κατάλυμα με χώρους πολύ υψηλών απαιτήσεων, πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε ένα NOVO-SIX®. Έτσι ή αλλιώς, οι εξοικονομητές νερού & ενέργειας είναι το μοναδικό είδος σε ένα ξενοδοχείο που πληρώνει πίσω την αξία του σε λίγες μόνο εβδομάδες και αμέσως μετά και για πολλά χρόνια, ευεργετεί εκτός από το περιβάλλον…και το ταμείο σας.
Η επιλογή είναι αποκλειστικά δική σας… αφού το δοκιμάσετε...

Με τη συμπλήρωση της σειράς εξοικονομητικών ντους RST, με το νέο υπερπολυτελές -αλλά πάντα υπερ-εξοικονομητικό- ντους NOVO-SIX® με 6 διαφορετικούς τρόπους ροής, μπορούμε σήμερα να ισχυριζόμαστε ότι διαθέτουμε τη μεγαλύτερη δυνατή συλλογή ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΤΙΚΩΝ ντους, παγκοσμίως!

RST- ΜΕΙΩΤΗΡΕΣ ΡΟΗΣ ΓΙΑ ΝΤΟΥΣ

Οι μειωτήρες ροής RST (in-line Flow Reducers) σχεδιάστηκαν ειδικά για τις περιπτώσεις εκείνες που η αρχιτεκτονική δομή του μπάνιου, η τυχόν κλασσική μορφή των μπαταριών και βρυσών ή κάποια άλλη σχεδιαστική ή κατασκευαστική ιδιαιτερότητα, δεν επιτρέπει την αντικατάσταση των υπαρχόντων τηλεφώνων ντούς με τα εξοικονομητικά τηλέφωνα RST. Οι μειωτήρες ροής τοποθετούνται επάνω στην μπαταρία και πρίν από το σπιράλ, με αποτέλεσμα να είναι πρακτικά αφανείς, ενώ παράλληλα προσφέρουν εξοικονόμηση περίπου 40%.

Αυτή η σχετικά μικρότερη εξοικονόμηση (σε σύγκριση με τα εξοικονομητικά τηλέφωνα ντούς RST) επιλέχθηκε για να εξασφαλίσει τη μέγιστη δυνατή άνεση, δεδομένου ότι τα συμβατικής τεχνολογίας τηλέφωνα ντούς έχουν συνήθως μια «μαλακή» ροή. Αφού όλα τα σπιράλ που διαθέτουμε στην αγορά είναι με ένα περιστροφικό άκρο, οι μειωτήρες ροής που διαθέτουμε στην Ελληνική αγορά είναι χωρίς ενσωματωμένο περιστροφέα, μπορούν όμως να παραγγελθούν και με περιστροφέα. Αυτό το χρήσιμο εναλλακτικό εξοικονομητικό εξάρτημα, προσφέρεται σε 2 επίπεδα εξοικονόμησης, ώστε να μπορεί να επιλεγεί το ιδανικό ανάλογα με την πίεση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.

Παροχή 9,5 λίτρα/λεπτό, τύπος FLR1412
Παροχή 7,4 λίτρα/λεπτό, τύπος FLR1414

RST ΝΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥ "ΚΑΜΠΑΝΑ" ΒΑΡΕΩΣ TΥΠΟΥ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΛΑΙΜΟ

Είναι μιά πολύ βαριά κατασκευή απο άριστης ποιότητος συμπαγή ορείχαλκο εξαιρετικής πολυστρωματικής επιχρωμίωσης. Είναι ο ιδανικός εξοικονομητής, είτε πρόκειται για ντούς παραλίας ή πισίνας, είτε για ντουσιέρες δωματίων ό,που η υπάρχουσα εγκατάσταση το προβλέπει. Εχει την αρχή λειτουργίας του Novolence και βιδώνεται με ειδικό εργαλείο που το κάνει απόλυτα αντικλεπτικό. Εχει απεριόριστη εγγύηση, μπορεί να επιχρωμιωθεί άπειρες φορές εάν χρειασθεί, παρέχονται ανταλλακτικά εσωτερικά (δωρεάν) και έχει κριθεί το ποιοτικότερο ντούς σταθερού σημείου παγκοσμίως στον χώρο της επιβατηγού ναυτιλίας.

ΥΠΕΡ-ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΤΕΣ ΒΡΥΣΩΝ "RST LONG LIFE"

Είναι μεγάλο λάθος το να θεωρούνται ίδιοι με αυτούς που έχουν οι βρύσες επάνω τους απο κατασκευής. Λάθος που γίνεται συχνότατα και ...κοστίζει πολύ ακριβά

Οι εξοικονομητές RST Long Life, μοιάζουν πάρα πολύ (αλλά μόνο οπτικά) με τους κοινούς εξοικονομητές αλλά δεν έχουν ΚΑΜΜΙΑ απολύτως σχέση με αυτούς.

  • Εχουν αποδεδειγμένα μεγάλη διαφορά εξοικονομητικής ικανότητας απο κάθε άλλο, ενώ η εικόνα της ροής είναι απόλυτα ικανοποιητική και επαρκής και για τον πιό απαιτητικό χρήστη...
  • Εχουν εσωτερικά και εξωτερικά, πλέγματα απο ποιοτικό ανοξείδωτο χάλυβα τα οποία επιτρέπουν πολλαπλές ετήσιες εμβαπτίσεις σε καθαριστικά διαλύματα.
  • Εχουν το ισχυρότερο παγκοσμίως (πατέντα) εξωτερικό -κυρτό- πλέγμα που πέρα απο την αντοχή του δεν κρατά σταγόνες που στεγνώνοντας αφήνουν άλατα.
  • Παράγεται σε δύο λειτουργικούς τύπους: NORMAL για χαμηλές και μεσαίες πιέσεις δικτύου και SUPER για πιέσεις πάνω απο 3,5 bars
  • Εχουν τριετή εργοστασιακή εγγύηση εάν ετησίως καθαρίζονται με ολιγόλεπτη εμβάπτιση σε ήπιο αλατοδιαβρωτικό.
  • Εχουν την καλύτερη δυνατή επιχρωμίωση του εξωτερικού (ορειχάλκινου) δακτυλίου για να έχουν και άριστη εμφάνιση για χρόνια.
Τύποι : ΜΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ ΠΑΣΑ : Super 2406, Normal 2410
ΜΕ ΘΗΛΥΚΑ ΠΑΣΑ : Super 2206, Normal 2210
ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 85% (!!!) ΜΕ ΤΟΥΣ RST Long Life !*Σχέδιο εσωτερικής δομής

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ "LONG LIFE" ΣΩΛΗΝΕΣ ΝΤΟΥΣ

Ο καθένας γνωρίζει τί συμβαίνει στα άκρα των σωλήνων μεταλλικού σπειρώματος μετά από κάποια χρήση...

Εκτός από αυτό, οι πραγματικοί εξοικονομητές ντους, αυξάνουν την πίεση μέσα στον σωλήνα κατά την ροή, κοντά στην πίεση του δικτύου, πράγμα που τα κοινά «σπιράλ» δεν αντέχουν.

Οι σωλήνες RST Long Life, είναι ειδικά κατασκευασμένοι να αντέχουν πιέσεις μέχρι και 10 ατμ. και την απαιτητική χρήση της σκληρής μεταχείρισης σε ξενοδοχεία και πλοία.

Ειναι μοναδική καινοτομία τους ο ενσωματωμένος περιστροφέας που προλαμβάνει τα καταπονητικά στριψίματα.

Παράγονται σε λείο λευκό και σε λαμιναρισμένο ελικοειδές Μαύρο-Χρωμέ που προσομοιάζει οπτικά με τα μεταλλικά σπιράλ, ενώ διατίθεται σε τρία μήκη ήτοι : 1,50m, 1,75m και 2,00m. Tα λευκά σπιράλ, εισάγονται πλέον μόνο κατόπιν παραγγελίας.

Παρέχεται 3ετής επίσημη εργοστασιακή εγγύηση για κάθε φθορά εκτός από βανδαλισμό και κοπή με τέμνον όργανο. Η πραγματική διάρκεια ζωής του σε ξενοδοχειακή χρήση υπερβαίνει συνήθως την 8ετία. Είναι καλό να μην χρησιμοποιούνται απορρυπαντικά με χρωστικές σε όλους τους συνθετικούς σωλήνες γιατί μακροχρόνια αποκτούν απόχρωση από το απορρυπαντικό.

Ντους εξοικονόμησης Novolence
χρωμιωμένο και λευκόRST "NOVOLUX® CHROME PLATED & WHITE"
RST "NOVO-SIX® CHROME PLATED & WHITE"
with 6 diffent pleasant flow types