Προϊόντα
 
Εξοικονόμηση Νερού & Ενέργειας
Εξοικονόμηση Ηλεκτρικού Ρεύματος
Ηλεκτρονικές Κλειδαριές Δωματίων
WiFi Επιτοίχιο Access Point και Repeater
Σήμανση
Φωτισμός LED
Κλιματισμός
Ηλιακή Ενέργεια
Ενναλλακτικές μορφές θέρμανσης
Ηλεκτρικές συσκευές
 
Καλώς ήλθατε στον δικτυακό μας τόπο!

Η επιχείρηση ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΠΕ έχει δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο, σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ. Η επιλεγμένη έδρα της από ιδρύσεως, είναι το Ηράκλειο της όμορφης Κρήτης! Στην εταιρία μας, θα αναφερόμαστε στο εξής για ευκολία, με τον διακριτικό της τίτλο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ.

Ζούμε σ' ένα κόσμο όπου η τεχνολογία καθημερινά εξελίσσεται και η πορεία μας είναι ένας διαρκής αγώνας εντοπισμού προϊόντων και υπηρεσιών που θα μας διευκολύνουν τη ζωή. Δυστυχώς όμως, η τεχνολογική πρόοδος δεν λαμβάνει σχεδόν ποτέ υπ' όψη της και την περιβαλλοντική επιβάρυνση... Ακόμη, οι περιορισμένοι ενεργειακοί πόροι όπως το πετρέλαιο, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν οδηγήσει την ανθρωπότητα σε απόγνωση.

"Τα προϊόντα μας απευθύνονται κυρίως σε Ξενοδοχεία και Κρουαζιερόπλοια και στοχεύουν στην μείωση του κόστους λειτουργίας και την ασφάλεια. Παράλληλα συμβάλλουν σοβαρά στην περιβαλλοντική ανακούφιση, μειώνοντας δραστικά την κατανάλωση φυσικών πόρων. Οφείλουμε να σημειώσουμε ότι η επιχείρησή μας είναι η πρώτη επιχείρηση σ’ ολόκληρη την Ευρώπη, που δημιουργήθηκε με στόχο να προωθήσει πολύπλευρες εξοικονομητικές τεχνολογίες (νερό-ενέργεια-ηλεκτρικό ρεύμα) στον Ξενοδοχειακό χώρο και στον διεθνή χώρο της κρουαζιέρας. Στα σχεδόν 20 χρόνια της πορείας μας, η αγορά εκτίμησε τις ειλικρινείς προσπάθειές μας, μας τίμησε με την προτίμησή της και μας στήριξε στις δύσκολες στιγμές που μας δημιούργησαν στο παρελθόν κάποιοι, με αήθη κίνητρα.

Σήμερα, συνεχίζουμε την πρωτοπορία μας, προσφέροντας συνεχώς στην Ξενοδοχειακή αγορά καινοτομικά και χρήσιμα προϊόντα που χαρακτηρίζονται από χρώμα, φως και διαχρονικότητα και χρηστική έμπνευση. Η επιτυχία που είχαμε με την αξιοποίηση του υλικού CORIAN® της DuPont™ σε ειδικές Ξενοδοχειακές εφαρμογές, μας έκανε ακόμη πιο ανήσυχους και ερευνητικούς.

Είμαστε υπερήφανοι για τις επιλογές μας και για την σταθερότητα της αντιμετώπισης μας προς το περιβάλλον, προς την πελατεία μας και για τη διαρκή προσπάθεια εδραίωσης της επιχείρησής μας ανάμεσα στις σοβαρές της αγοράς, από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της, το Μάιο του 1990.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση στις διάφορες περιοχές της ιστοσελίδας μας. Σας παρακαλούμε να μην παραλείψετε επιλογές όσο επισκέπτεσθε το διαδικτυακό μας «σπίτι», γιατί πιστεύουμε ότι το καθένα σημείο έχει και κάτι που μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Τα σχόλια σας, θα είναι η πιο πολύτιμη προσφορά σας στη διαρκή προσπάθεια μας. Μην διστάσετε να μας τα στείλετε με ένα σύντομο e-mail, γιατί για μάς η δική σας γνώμη είναι πολύτιμη!

Με εκτίμηση
Νίκος Πολυχρονίδης