Προϊόντα
 
Εξοικονόμηση Νερού & Ενέργειας
Εξοικονόμηση Ηλεκτρικού Ρεύματος
Ηλεκτρονικές Κλειδαριές Δωματίων
WiFi Επιτοίχιο Access Point και Repeater
Σήμανση
Φωτισμός LED
Κλιματισμός
Ηλιακή Ενέργεια
Ενναλλακτικές μορφές θέρμανσης
Ηλεκτρικές συσκευές
 
Κλειδαριές ασφαλείας με έξυπνη κάρτα IC CARD (Smart) και για μέσα και για έξω και όχι μόνο!

Όπως είναι γνωστό, η επιχείρησή μας επί 25 χρόνια συνεχώς, αναζητά το καλύτερο για την πελατεία της. Όπως ακριβώς κάνουμε με τους εξοικονομητές ενέργειας, θεωρήσαμε ότι πρέπει να κάνουμε και στις ηλεκτρονικές κλειδαριές.

Σήμερα, είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας. Οι νέες, καλοσχεδιασμένες και πολύ αξιόπιστες κλειδαριές "Poly-Locks" είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της επιχείρησής μας με τον μεγάλο κατασκευαστή μηχα-τρονικών συστημάτων, λογισμικού και ηλεκτρονικών κλειδαριών Heng-Tai Industries στο Χόνγκ-Κόνγκ.

Με την Heng-Tai αναπτύξαμε κοινό λογισμικό, με στόχο την ευχρηστία και την απλούστευση των διαδικασιών διαχείρισης ηλεκτρονικών κλειδαριών με κάρτες IC (SLE 4442 Siemens ή με κάρτες προσέγγισης "contactless" Philips Mifare®1), διατηρώντας όλες τις επιθυμητές λειτουργίες και προσθέτοντας νέες, όπως το αυτόματο κλείδωμα. Παράλληλα, απαιτήσαμε στο κατασκευαστικό μέρος να υιοθετηθούν τεχνικές που ελαχιστοποιούν τις φθορές και τις βλάβες, λαμβάνοντας υπ' όψη πολλά τεχνικά δεδομένα, από διάφορα προϊόντα της αγοράς που προηγούμενα δοκιμάσαμε και αξιολογήσαμε.

Σήμερα, λύνουμε δια παντός και το πρόβλημα των κλειδαριών εξωτερικού χώρου που είναι εκτεθειμένες στα καιρικά φαινόμενα, σε όσα Ξενοδοχεία διαθέτουν bungalows ή δωμάτια με εξωτερικές πόρτες, ενώ παράλληλα προσφέρουμε πραγματικά υπέροχες σε εμφάνιση κλειδαριές για τοποθέτηση σε εσωτερικούς χώρους, δηλαδή την πλήρη λύση.