Προϊόντα
 
Εξοικονόμηση Νερού & Ενέργειας
Εξοικονόμηση Ηλεκτρικού Ρεύματος
Ηλεκτρονικές Κλειδαριές Δωματίων
WiFi Επιτοίχιο Access Point και Repeater
Σήμανση
Φωτισμός LED
Κλιματισμός
Ηλιακή Ενέργεια
Ενναλλακτικές μορφές θέρμανσης
Ηλεκτρικές συσκευές
 
Εξοικονόμηση ενέργειας με
εξοικονομητές EnerCard PLUS II Digital® ψηφιακής τεχνολογίας

Το γνωστό και επιτυχημένο σύστημα που συνεχώς εξελίσσεται για τη δική σας εξυπηρέτηση.

Σας παραθέτουμε συνοπτική τεχνική περιγραφή για τον διακόπτη και το σύστημα εξοικονόμησης ρεύματος, Enercard Plus II Digital που από πολλούς θεωρείται το πιο αξιόπιστο της αγοράς.Η πλακέτα μας διπλού κυκλώματος “φωτισμός–κλιματισμός”, αποτελεί την κορωνίδα των ηλεκτρονικών ενεργειακών συστημάτων της αγοράς, είναι η νεότερη και ακόμη πιο βελτιωμένη (με μικροεπεξεργαστή) εξέλιξη της προηγούμενης σειράς, με ίδια φορτιακά χαρακτηριστικά, που έχει πιστοποιηθεί από το TUV Rheinland για τα φορτία, έχει δε τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • To κέλυφος είναι σε γαλάζιο χρώμα, δικής μας σχεδίασης και κατασκευής, Γερμανικό μετασχ/στη HAHN και τα καλύτερα Ευρωπαϊκά ρελέ φορτίου, FINDER Ιταλίας).
  • Έχει δυνατότητα εύκολου διπλασιασμού της standard χρονοκαθυστέρησης των 45”, χωρίς να πρέπει να ανοιχθεί το κέλυφος ή να βγει από τη ράγα (Add&remove jumper).
  • Έχει την δυνατότητα εμφύτευσης (οποτεδήποτε το θελήσετε) της ειδικής μικροπλακέτας για την ένδειξη παρουσίας πελάτου, χωρίς καν να ανοιχθεί ή να μετακινηθεί από τη θέση της στον πίνακα.
  • Κατασκευάζεται με έτοιμα τα καλώδια σύνδεσης 230V AC διατομής 2,5mm, μικραίνοντας κατά πολύ το χρόνο εγκατάστασης, τις πιθανές απώλειες από «άκομψους» χειρισμούς και προσφέροντας μεγάλη οικονομία καλωδίων στο έργο.
  • Έχει ονομαστική ανοχή φορτίου 16Α για το δωμάτιο συνολικά και 8Α για το κύκλωμα κλιματιστικού, με έλεγχο μπαλκονόπορτας.
  • Διαθέτει τη νόμιμη σήμανση CE, σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις.
  • Kαλύπτεται από 10ετή(!) εγγύηση, που...λέει πολλά.
Οι καρτοδιακόπτες μας επίσης, χαρακτηρίζονται από πολλά καινοτομικά πλεονεκτήματα, με κορυφαίο την υψηλή ποιότητα, την πραγματική αντοχή στη χρήση και το απαραβίαστο που παρέχουν.


O κλασσικός μας ψηφιακός καρτο-αναγνώστης από εκρού ABS. Ενεργοποιείται μόνο από την κάρτα του συγκεκριμένου δωματίου, και βέβαια από της καμαριέρας, του τεχνικού, του Διευθυντού, κλπ.

Το σύστημα εξωτερικής ένδειξης παρουσίας πελάτη (πράσινο ή ερυθρό φως στο ενδεικτικό led) είναι μια επιλογή του πελάτη που μπορεί να εφαρμοσθεί οποτεδήποτε στο μέλλον, εάν δεν επιλεγεί από την πρώτη εγκατάσταση. Η ειδική μικροσκοπική ηλεκτρονική μικρο-πλακέτα, εμφυτεύεται με μια απλή ώθηση μέσα στην ειδική υποδοχή του καλύμματος της κύριας πλακέτας πίνακος και οδηγεί το διχρωμικό led με 3 τηλεφωνικά καλώδια.Για τη συνεχή εξέλιξη του EnerCard-PLUS®, ασχολούνται επιστήμονες-τεχνοκράτες μεγάλης γνώσης και εμπειρίας για να υλοποιούν τις ιδέες μας. Η κοινοπρακτική σύμπραξή μας με την επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας Mechatron ABEE, είναι η απόδειξη ότι βλέπουμε ξεκάθαρα μπροστά. Γνωρίζουμε άριστα τις πραγματικές λειτουργικές ανάγκες των Ξενοδοχειακών Μονάδων κάθε μεγέθους και τάξης, γιατί δεν σταματάμε ποτέ τη διερεύνηση των αναγκών της διεθνούς Ξενοδοχειακής αγοράς.